Как да изтрия страница в Съученици?

Здравейте, приятели! Тук баба ми онзи ден извика и ме попита: "Саша, тигпрограмист! Помогни ми да изтрия страницата в Odnoklassniki. "Оказа се, че баба някои измамници вече я предлага като платена услуга и искаше да" размножи "старата жена за 3000 рубли. Ето защо реших да подготвя статия по темата: как да изтрия страницата в съучениците си .

Ще обсъдя най-популярните начини за изтриване на страница с OK. Ако знаете други начини, пишете за това в коментарите. Много скоро обявявам конкурс за коментари на сайта с отлични награди. Добавете блога си към отметките, ще бъдем приятели. Междувременно отговорът на основния въпрос на деня :)

съдържание

  • 1 1. Как да изтрия страница от съучениците си от моя компютър?
    • 1.1 1.1. Премахване на страница чрез URL адрес
    • 1.2 1.2. Заличаване чрез регламенти
    • 1.3 1.3. Как да изтриете страница, ако сте забравили паролата си
    • 1.4 1.4. Как да изтриете страница на мъртъв човек
  • 2 2. Как да изтриете страница от Съучениците от телефона
    • 2.1 2.1. Премахване на официалното приложение в iOS и Android
  • 3 3. Как да възстановим изтритата страница в Съучениците

1. Как да изтрия страница от съучениците си от моя компютър?

Как да изтриете страница от съучениците си от компютъра си. Има няколко основни начина да изтриете лична страница на Odnoklassniki.ru от персонален компютър, включително традиционния метод, препоръчан от администрацията на сайта.

1.1. Премахване на страница чрез URL адрес

Тя вече не работи, но някои хора казват, че са го направили! Старият и някога популярен начин за изтриване на лична страница и профил в социална мрежа, без никаква манипулация и влизане в менюто, като се използва проста връзка и индивидуален идентификационен номер на потребителя (номерът на страницата на страницата), е както следва:

1. Необходимо е да отидете на сайта в обичайната поръчка, след като сте влезли с вашето име и парола;

2. Отидете на страницата на вашия профил. За да направите това, кликнете върху вашето име и фамилно име:

Намерете идентификационния номер в горния адресен бар на браузъра - номера на личната страница и го копирайте. Изглежда "ok.ru/profile/123456789 ..";

Или въведете настройките - https://ok.ru/settings и ще има връзка към профила:

3. Копирайте следния запис & st.layer.cmd = PopLayerDeleteUserProfile, поставете го в реда за въвеждане на заявката и добавете преди това копирания номер до края;

4. Натиснете Enter. Ако сте на страница, която не съществува, премахването е успешно.

UPD. Този метод е забранен от администрацията на услугата, защото този метод ви позволява да изтриете завинаги страницата без да имате възможността да я възстановите, което е неприемливо от гледна точка на растежа и развитието на социалната мрежа.

1.2. Заличаване чрез регламенти

Този метод за изтриване на страницата в Odnoklassniki може да се нарече стандарт, вида на препоръката от официалната администрация на социалната мрежа.

1. По обичайния начин въвеждаме данни за вход и парола, имаме разрешение в системата и отиваме на основната страница;

2. Превъртете колелото на мишката в долната част на страницата и намерете в крайната дясна колона "Правила";

3. След като кликнете върху "Наредбите" идва дълго лицензионно споразумение, което просто се превърта до самия край;

4. В най-долната част ще се появи елемент "За отказване на услуги", щракнете върху него с мишката, изберете една от предложените причини за изтриване на страницата. Причината може да бъде избрана от всеки от предлаганите 5 (не е доволен от дизайна и цените, профилът е опростен, създаването на нов профил, преходът към друга социална мрежа) или да напишете коментар в коментара;

5. След това въведете паролата от страницата и потвърдете изтриването, като поставите отметка в квадратчето "Изтриване завинаги";

6. Съставено! Страницата Ви бе изтрита, но може да бъде възстановена за още 90 дни.

1.3. Как да изтриете страница, ако сте забравили паролата си

Много потребители на социалната мрежа "Odnoklassniki" се интересуват от въпроса дали е възможно да се изтрие страницата в съучениците, ако паролата е забравена, няма достъп до пощата и приложения мобилен телефон. Ние отговаряме, но можете! Има два начина.

Метод 1: Трябва да използвате друга страница, за да се свържете с отдела за техническа поддръжка на сайта с изискванията за възстановяване на паролата и данни за вход. Службата за техническа поддръжка е задължена в този случай да се срещне наполовина. Процедурата обаче може да бъде отложена за седмици, а за възстановяване на достъпа, може да се наложи да имате ясни снимки на документа за самоличност и друга лична информация, поискана от помощния персонал.

Метод 2: Можете да помолите вашите приятели и познати да започнат да подават оплаквания на тази страница масово, заради измислената си дейност и спам. В този случай администрацията на сайта ще блокира за постоянно посочения профил.

Е, или най-лесният вариант в този случай е да възстановите страницата и да я изтриете в бъдеще чрез графика:

1.4. Как да изтриете страница на мъртъв човек

Как да изтриете страница за съученици завинаги, ако собственикът й е починал? Администрацията на социалната мрежа "Odnoklassniki" няма достъп до действителната база данни за мъртви хора, затова продължава да обслужва личните си страници, като ги смята за жива и предизвиква объркване сред роднините и приятелите на починалия.

Можете да решите това недоразумение, като се свържете с техническата поддръжка. Може да е необходимо да предоставите лични данни на починалия, като: паспорт, смъртен акт и др.

Можете също така да изтриете самата страница, затова ние действаме съгласно инструкциите към елемента "Забравена парола".

2. Как да изтриете страница от съучениците си от телефона си

Понастоящем сайтът не позволява на клиентите си да изтриват лична страница чрез мобилната версия на сайта "m.ok.ru" или чрез официално мобилно приложение, за да защитят потребителите от всички видове измамници, които имат достъп до мобилен телефон.

Преди да изтриете старата си страница в Odnoklassniki чрез мобилната версия на сайта, ще трябва да отворите пълната версия на страницата, като я отворите в браузъра на мобилното си устройство.

Можете да направите това, като преместите страницата от самото начало и изберете подходящите елементи: "Правила", "Отказване на услуги", "Изтриване завинаги".

2.1. Премахване на официалното приложение в iOS и Android

Как да изтриете страница от Съученици от телефона, след като цялата лична информация бъде изтрита? За да деинсталирате приложението "OK" на смартфони с Android, ще трябва да изпълните следната процедура:

1. Отидете в настройките на устройството и намерете в тях раздел "Приложения"; 2. Официалното приложение "ОК" намираме в избрания списък с програми; 3. След това изпълняваме следните процедури: кликнете върху "спиране", "изчистване на кеша", "изтриване на данни" и "изтриване". Тази поръчка е важна, тъй като след премахването на самото приложение на телефона могат да останат неговите компоненти запълващи паметта на устройството.

В сравнение с операционната система Android, в ios приложението "OK" е много по-лесно:

1. Задръжте иконата на приложението "OK" с пръст и изчакайте да се движи; 2. След това потвърдете изтриването с натискане на кръста; 3. Готово, приложението бе успешно деинсталирано.

3. Как да възстановите изтритата страница в Съучениците

Премахването на лична страница в Odnoklassniki често води до загуба на важна информация или човек развива плътна зависимост от комуникацията в социалните мрежи и без неговата отдалечена страница става просто скучно. Можете да възстановите изтритите данни, но само при следните условия:

  • Ако още 3 месеца (90 дни) не са изтекли от датата на отстраняване;
  • Към страницата е приложен валиден и текущ телефонен номер.

За да върнете страница към живота изисква:

  1. Отидете в раздела "Регистрация";
  2. Въведете прикрепения телефонен номер в регистрационната форма;
  3. Възстановете достъпа, като изпълните указанията.

Профилът не може да бъде възстановен, ако преди това е бил опростен и отвлечен от нарушители. Преди да изтриете напълно страницата на съучениците си, си струва да помислите за последствията от това действие, защото много лични данни: снимки, аудио файлове, бележки и съобщения не могат да бъдат възстановени и те ще бъдат загубени завинаги.

Компютърна Помощ
Цифрова Техника
Производители TV